Dierproefvrije cosmetica

Bij KODORZ heeft u de garantie op dierproefvrije cosmetica, dat wij zeer zorgvuldig selecteren. Hierdoor weet u zeker dat het niet bij dieren in de buurt is geweest. Maar dat is niet het enige wat voor onze dierproefvrije cosmetica geldt.

Cosmetica dat niet op dieren is getest is een zeer belangrijke voorwaarde, maar daarnaast hechten we veel waarde aan het milieu. Dit betekent voor onze producten dat ze milieuvriendelijk zijn wat betreft ingrediënten, maar ook qua verpakking. Alles is zo gemaakt dat het geen schade aanricht in zowel het productieproces als na afloop van het gebruik. Samen met u werken we zo aan een betere wereld!

Bekijk onze collectie

Gemaakt in Nederland


De dierproefvrije cosmetica is gegarandeerd milieuvriendelijk en niet getest op dieren, mede omdat het in Nederland wordt geproduceerd. Ook richten wij ons op waardoor we de best mogelijke producten aanbieden in het kader van vriendelijkheid richting onze mooie planeet. Wij hebben als motto het creëren van een betere wereld en met onze cosmetica willen we hier op een goede manier aan bijdragen.De verpakking van al onze dierproefvrije cosmetica is natuurlijk afbreekbaar en er komt geen plastic aan te pas. De producten zijn ook met liefde ontwikkeld, zodat we de garantie op de beste kwaliteit kunnen bieden. Hierbij streven wij met al onze producten naar een duurzaam assortiment dat verder gaat dan alleen cosmetica. Om u een idee te geven: een shampoo bar is gelijk aan maar liefst drie shampoo flessen!

Ga naar de gift sets

Innovatieve producten


De dierproefvrije cosmetica bij KODORZ valt onder de categorie van innovatie, want met ons streven en vaste waarden proberen we de innovatie in cosmetica verder aan te wakkeren. Het creëert bewustzijn onder de producenten, maar ook zeker de eindgebruikers en daarmee komen we weer terug bij ons uitgangspunt en dat is het creëren van een betere wereld.De innovatie kunt u terugvinden in verschillende aspecten van onze producten. Enerzijds aan de hand van de genoemde punten die voor ons de basis vormen, anderzijds in prachtige producten waar u optimaal van zult genieten. Die producten leveren wij in creatieve verpakkingen, waardoor het ook als ingezet kan worden.

Gevarieerd assortiment


De dierproefvrije cosmetica vormt een belangrijk onderdeel van ons assortiment, maar bij KODORZ kunt u meer dan alleen dat vinden. Zo kunt u ook geurkaarsen en geurstokjes bij ons bestellen. Alles wat bijdraagt aan uw kleine geluksmoment in het leven treft u in ons assortiment aan, uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen!Voor ontspanning, voor het creëren van een lekkere geur in huis of als u in bad gaat, hebben we allerlei prachtige producten in ons assortiment. Neem een kijkje en laat u verrassen door onze innovatieve en dierproefvrije cosmetica!

Bekijk ons assortiment