Verras met gift sets!

Bij KODORZ kunt u terecht voor prachtige gift sets bestaande uit heerlijke geurkaarsen, stokjes en allerlei cosmetische producten. Wij onderscheiden ons door producten aan te bieden die ecologisch verantwoord zijn en waar u het meeste uit kan halen. De producten van KODORZ gaan namelijk langer mee, zijn van hoge kwaliteit en bieden veel plezier.

Ons uitgangspunt omtrent al onze producten is het creëren van een betere wereld. Dat doen wij door uitsluitend dierproefvrije cosmetica aan te bieden en een selectie van duurzame producten in ons assortiment op te nemen. Op die manier kunt u op een verantwoorde manier winkelen en de gift sets zijn daarom het perfecte cadeau.


Shampoo bars

Zorg voor het ultieme geluksmoment

De gift sets van KODORZ bestaan uit prachtige producten die zich deels op geuren richten, voor allerlei toepassingen. Denk aan het creëren van een lekkere geur in de woonkamer of in bad gaan met een geurkaars voor het ultieme geluksmoment. Laat u verrassen door de mooie en diverse producten die wij aanbieden of verras juist een ander met een van onze gift sets.

Het zijn allemaal pakketten die volgens onze waarden zijn samengesteld. Dit betekent dat er geen plastic wordt gebruikt, dat alle producten biologisch afbreekbaar zijn en dat het in Nederland is gemaakt. Dat geeft u de garantie op goede kwaliteit, duurzaamheid en producten waar geen dierproeven aan te pas zijn gekomen.


Bath boms

Gift sets

Duurzame producten

Bij onze gift sets zoeken we altijd naar de meest unieke combinatie en met de innovatieve producten kunnen we een mooie samenstelling maken. Het uitgangspunt is duurzaamheid bij de gift sets, wat zich doet vertalen naar een biologisch afbreekbare verpakking, etiket, opvulling en meer. Dit natuurlijk prachtig vormgegeven, maar wel altijd met onze waarden als uitgangspunt.

We willen u een unieke geurbeleving aanbieden en dat doen wij met diverse producten. We hebben onder andere heerlijke geurkaarsen, maar ook geurstokjes. Hetzelfde komt terug in de vegan cosmetica, parfums en al onze andere producten. Zo kunt u bij KODORZ verschillende shampoos bestellen en een shampoo bar staat gelijk aan maar liefst drie shampoo flessen. Ook daarin komt de duurzaamheid dus weer terug!

Kies uw gift set uit

In ons assortiment vindt u mooie gift sets die met de hoogste zorg voor inhoud en detail zijn samengesteld. De producten zijn allemaal geselecteerd op de waarden die wij belangrijk vinden en die bijdragen aan het creëren van een betere wereld. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de milieuvriendelijkheid en dierproefvrije inhoud, dat hebben wij al gedaan.

De gift sets die u kunt bestellen bieden die garantie en we weten zeker dat het u zal bevallen. Maar ook als u het cadeau doet, zal het altijd voor een verraste reactie zorgen. Daarnaast weet u ook zeker dat het ecologisch verantwoord is. Daarom is dit een prachtige win win situatie en nodigen we u uit om snel een kijkje te nemen!


Contact opnemen