Over ons

KODORZ is ontstaan om jou meer bewust te maken van wat de kracht van het reukorgaan op het leven heeft. Zo is de invloed van geur op je gemoedstoestemming vaak groter dan je denkt. KODORZ wil jou bewust laten genieten en ontspannen van heerlijke exclusief geselecteerde geurproducten voor hem en haar.

Wanneer je naar het logo van KODORZ kijkt zie je dat deze rust op 3 pijlers. De missie van KODORZ - “Making the little things in life exceptional” word ondersteund met deze 3 pijlers, welke staan voor; 

Uitstekende kwaliteit

Voor onze cosmetica, parfums en huisgeuren gebruiken we het beste dat de natuur te bieden heeft. En proberen we het gebruik van kunstmatige ingrediënten te vermeiden.Onze producten ruiken niet alleen heerlijk, ze hebben ook een prachtige uitstraling. Een genot voor ieder zintuig.

Nauwkeurig geselecteerde geuren

Geuren zijn ontzettend belangrijk in ons leven, ondanks dat we er niet altijd bij stiltaan. Zo kunnen geuren bijvoorbeeld krachtige herinneringen weer naar boven brengen. Of kan een prettige geur zorgen voor ontspanning, of een comfortabel gevoel.

Het maken van een goede parfum is een kunst. Onze parfumeurs hebben lang gewerkt aan de meest prettige en ideale geuren. Met onze parfums en cosmetica neem je onze heerlijke geuren ook mee naar buiten. Ze helpen jou om je ontspannen te voelen, waar je ook bent.

Aandacht voor de aarde

We hebben maar een planeet en die willen wij graag goed beschermen. Daarom zijn onze cosmetica producten vegan en plastic vrij. Onze producten zijn cruelty free, wat wil zeggen dat ze niet op dieren worden getest.

Ook onze verpakkingen zijn duurzaam. Ze worden voornamelijk gefabriceerd van gerecyclede materialen en daarnaast proberen we plastic zoveel mogelijk te meiden. Op deze manier proberen we de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Hierdoor ruiken de producten toch ook net even wat beter.