Een betere wereld met vegan cosmetica

Bij KODORZ treft u uitsluitend vegan cosmetica in het assortiment aan, omdat wij ons richten op het aanbieden van dierproefvrije cosmetica. Met andere woorden, dit betekent dat al onze cosmetica niet in de buurt is geweest van dieren, noch uit dierlijke ingrediënten bestaat. Vegan cosmetica is daar in feite de garantie voor en biedt net zulke fantastische kwaliteit.

Deze cosmetica is ontwikkeld en geproduceerd met een ecologische verantwoordelijkheid, want wij vinden het creëren van een betere wereld zeer belangrijk. Dit doen wij door middel van het aanbieden van heerlijke, innovatieve producten die erg zullen bevallen, zonder dat het een negatief effect op het milieu heeft.


Shampoo bars

Duurzame producten

Buiten het feit dat de vegan cosmetica een veel vriendelijker ontwikkelproces kent, staan onze producten ook voor duurzaamheid. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en daarnaast biologisch afbreekbaar. We brengen het beste van twee werelden samen, want u kunt uzelf of een ander met prachtige producten verwennen, waarvan u weet dat het op een verantwoordelijke manier tot stand is gekomen.

Wij letten bij al onze producten altijd op milieuvriendelijke kwaliteiten, variërend van vegan cosmetica tot geurkaarsen en van parfum tot shampoo. Er is dus nooit sprake van plastic (verpakkingen) en alle onderdelen zijn biologisch afbreekbaar, waardoor het geen negatief effect op het milieu zal hebben. Op deze manier geniet u van prachtige producten en dragen we ook ons steentje bij aan de wereld om ons heen!


Bath boms

Vegan cosmetica

Unieke producten

Waar onze vegan cosmetica en al onze andere producten in uitblinken is de innovatie. We hebben creatieve producten bij elkaar gezocht volgens onze vaste waarden en alles wordt in Nederland geproduceerd. Daarmee kunnen wij duurzaamheid en dierproefvrije cosmetica garanderen.

Dat is een zeer belangrijk uitgangspunt van KODORZ en dat dragen wij graag uit. Neem een kijkje in het assortiment van KODORZ en ontdek wat er allemaal wel niet te bestellen valt. We weten zeker dat u verrast zal worden door ons gevarieerde en creatieve aanbod!

Een romantisch cadeau

Een van de leuke producten die wij aanbieden, in het kader van vegan cosmetica, zijn gift sets. Deze pakketten bestaan uit verschillende producten. Denk hierbij aan heerlijke geurkaarsen of stokjes, aangevuld met parfum en voor het romantische aspect hebben we er prachtige gedroogde rozenblaadjes aan toegevoegd.

Fantastisch om te geven, maar ook om te krijgen voor een romantische avond met uw vriend of vriendin. Vegan cosmetica is samen met duurzame geursensaties iets wat u moet ervaren. Daarom nodigen we u uit een van onze prachtige gift sets te bestellen. Dit is fantastisch om te geven, maar ook om zelf te krijgen!


Contact opnemen